Om mig

Hej!

Det är alltså jag som är Emma, kallar mig för scrappy81 på pyssel forum. Jag kan inte påstå att jag är den flitigaste scrapparen eller den som uppdaterar varje dag men när jag uppdaterar min blogg så blir det i regel en stor eller flera uppdateringar inom kort tid.
Jag har nog inte riktigt hittat min egna stil i pysslandet men jag tycker om den stilrena, romantiska stilen - lite shabby chick men ÄLSKAR också Tim Holtz och Graphic 45 som är lite mörkare i färger och stil (även om Graphic också har underbara romantiska papper förstås)

Jag är en glad, omtänksam, fotograferande tjej som aldrig kommer bli en dag äldre än 29. Förutom att pyssla så tycker jag också väldigt mycket om inredning, blommor (har dock inte gröna fingrar alls), film, musik, resa, umgås med familj och vänner samt mycket mer.
Är för tillfället arbetslös och har siktet inställt på att studera till hösten och de närmaste året/åren. Jag bor själv, med allt vad det innebär, i en allt för dyr lägenhet i Karlstad med rötter 2,5 mil norrut.
Sen åtta års ålder har jag psoriasis och när jag var 12 fick jag artrit. Detta är något som jag har fått lära mig att leva med och det går för det mesta bra. Självklart önskar jag, mer än något annat, att jag slippa min Psoriasis Artrit men det har fallit på min lott att ha detta så det är bara att bita i det sura äpplet och leva vidare.

Denna blogg kommer, som du säkert har listat ut för längesen, handla om det jag pysslar och skapar. Jag kommer uppdatera i min egna takt och då jag inte pysslar så jätte mycket för tillfället så hoppas jag att det kommer att ändras ju längre in på 2011 vi kommer.

Här med önskar jag dig välkommen att florera bland mina skapade alster och lämna mer än gärna ett avtryck i något kommentarsfält innan du ger dig av.